Helaas is het nog niet mogelijk om bestellingen/orders naar u op te sturen !!!

Het is in ons constructiebedrijf erg druk. Echter kunt u wel online bestellen, en dan staat er bij u bestelling vermeld, verzending gratis, dit word vermeld omdat wij niet verzenden, het kan alleen afgehaald worden, vandaar gratis. U krijgt een emailbericht als u order klaar ligt om bij ons op te halen. 

Het is helaas momenteel niet mogelijk om de bestelling via ideal te betalen bij ons.

Dit komt dat ons bedrijf een bv is geworden, en nog niet alles is op tijd aan te passen.

u kunt uiteraard wel gewoon per bank betaling aan ons betalen, en bestellen.

excuses voor het ongemak.

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 7 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via Transmission . Als u de voorkeur geeft aan verzending via UPS Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankeringt  We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.


De standaard verzendkosten van het ijzermagazijn bedraagt € 16,94  incl  btw.tot 1,50 mtr lang.

Max lengte die verzonden kan worden is 2 meter. Evt langere lengte's is mogelijk, hiervoor zijn de 

verzendkosten op aanvraag, hiervoor kunt u een aanvraag indienen op info@veldestaal.nl

Verzenden van Platen en Balken is uiteraard ook mogelijk, neem hiervoor contact op met onze Verkoop Afdeling, of stuur ons een email naar : info@veldestaal.nl 

Levering in heel Nederland, met uitzondering van de eilanden. en Belgie.

Als u gaat afrekenen als u een bestelling heeft geplaatst, scroll dan naar beneden toe, zodat u kunt zien of de juiste verzendkosten zijn berekend, het gebeurd vaak dat de klant de verkeerde verzendkosten aangevinkt heeft, en daardoor nog een restant aan verzendkosten moet betalen. Dank u wel voor u medewerking.

UA-48940380-2